Saturday, 27 August 2011

Menjelang Syawal

Few days je lagi nk raya...preparation masih belom settle lagi..mane ngn baju raya xsiap.. 
yer la tailoring x de khabar berita...call x angkat2...rumah baru kemas sikit2..
Syawal mmg la tersgt dinantikan cume nye soalan2 sanak saudara tu yg xberapa nk
gemar..Time2 berkumpul ni la soalan-soalan mencabar akan terkeluar...adoii cukup
je la time kenduri kendara menjawab soalan mencabar..time raya pon diorang nk tanya
soalan yg sama.."ni bila lagi ni...xkn nk honeymoon je kot"..Kan best kalo bole mute kn 
mulut2 orang hehehheh aman dunia x la sakit hati...xla menyumpah dalam hati...
xla la muka tertukar jadi kelat..uhhhh spoil raya bila orang dok tanya soklan yang x terjawab ni...
Tapi this time dah prepare skrip jwpn kpd soalan2 yg mencabar ni..."Belom ada rezeki lagi makcik/pakcik ape kata makcik/pakcik doakan utk saya mana tau berkat doa makcik/pakcik
dapat la saya zuriat" ...panjang benor skrip nye mintak2 la hapal heheheh


p/s: Selamat Menyambut Hari Lebaran 

4 comments:

Lady of Leisure said...

salam.. lady ucapkan selamat hari raya, maaf zahir dan batin.. take care.. :)

PUANSTOBERI said...

thn ni Kekda nak wat gini je :

"Senyum..tak perlu kata apa-apa.. Senyum.." hihi..
(Tp bleh ke ah? misti berdebar je hati nak menjawab..ohhh)

Slmt ari raya utk FA :D

fathy amany said...

Lady

Selamat ari raya jugak

u too... take care

fathy amany said...

Kekda senyum ek...ermm
bagus gak tu xyah nk cite lebe2 kn kak...anyway selamat ari raya jugak utk kekda