Wednesday, 1 June 2011

1st visit to see gyn

1st move i made in order to conceived was seeing gyn...Ops sebelum tu saya teringat kisah my aunt,kisah ni 19 years back...ceh siap flashback2 lg hehehe.. time tu saya still bebudak comot (skg ni pon still comot gak).Saya sangat pelik dengan aunty saya yang sorang ni.Dia sangat risau setelah 5 tahun dia kawen but she still not pregnant.Time tu saya budak lg mana lah saya nk paham masalah orang dewasa dalam hati saya tertanya awat la aunty aku ni dok gadoh sangat pasal anak.
Now i know how she feel, after i'm married almost 10 months.
2 months ago i have a time to chat with my aunty during kenduri time about my problem.She recommend me to see Dr Hamid Arshat bcoz she was with that doc before.Alhamdulilah my aunt able to conceived after 2nd visit and now her son was18 yrs old.She told me that doc was good and highly recomended.




p/s: Thanx na cik tun for the advice hope rezeki cheq sama macam cik tun aminnn..

1 comment:

Umaira + Umar said...

salam kenal dari Umaira...
Saya dah follow blog kamu...
pasni boley tukar info,effort,tips
Semoga pintu rezeki kita akan sentiasa terbuka.AMIN